RSS

Újabb pápaszemes a családban

13 dec

Még mielőtt mutatok friss képeket vagy videókat, gyorsan leírom Fanni megszemüvegesedésének történetét.

Azt már sokszor írtam, hogy nagyon sokat olvas. Minden nap előkerül valamilyen könyv, iskolai, könyvtári, iskolai könyvtárból való, vagy otthoni vagy éppen az ebook. Az már, hogy mennyit olvas egy nap az erősen változó. Van, hogy már-már minden szabad két percre előkapja, de azért az sem igaz, hogy ez minden áldott nap így van. A sok olvasásnak valószínűleg van némi köze ahhoz, hogy végül most egy fél érve szemüveges lett.

Mikor kb a negyedik nap mondta, hogy nincs semmi baja, csak kicsit furán van és kicsit fáj a feje, nem esik jól ennie, akkor beütött, hogy mi van, ha a szeme. Épp szombat volt és hihetetlen, de mindketten szabadnaposak voltunk. Gyorsan leteszteltük házilagosan, aztán arra jutottunk, hogy induljunk neki egy optikába. A Vision Expressben kötöttünk ki, ahol kb fél óra alatt meglett a szemüveg mindenestül, kedd délutáni átvétellel. A szemvizsgálatot azonnal megcsinálták, és megállapították, hogy nincs semmi komoly baj a szemével, fél év múlva érdemes ránézni, mert már lehet, hogy nem is kell. Csak mivel vannak panaszai azért érdemes neki a szemüveget feltenni, hogy azok megszűnjenek. A szemüveget ennek megfelelően választottuk, nincs semmi extra rajta csak az alap tb térített, csak a keret került pár fontba, mert abból olyat szerettünk volna, ami neki tetszik.

A hordás szinte azonnal megszüntette a panaszait, így nem zavarta a szemüveg. Most már mondogatja, hogy jól lát nélküle is, de azért várjuk ki a végét.

 

 

Reklámok
 
Hozzászólás

Szerző: be december 13, 2015 hüvelyk Uncategorized

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: